Dr. Mirre de Noo

Dr. Mirre de Noo studeerde in 2003 cum laude af aan de universiteit Leiden. Na haar studie geneeskunde deed zij onderzoek naar manieren om darm -en borstkanker op te sporen en verkreeg zij de doctorsgraad voor haar 30-ste.
Nadat zij de opleiding tot chirurg had afgerond, werkte Mirre jaren met veel plezier als chirurg-oncoloog in een topklinisch ziekenhuis. Zij zette zich vol passie in voor haar patiënten en initieerde diverse patiëntgerichte evenementen. Zij doorliep succesvol een postgraduate leiderschapsprogramma aan het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.

Sinds 2019 werkt zij als chirurg, gespecialiseerd in proctologie, bij Helder kliniek omdat zij gelooft dat zorg altijd slimmer, beter en vriendelijker kan.

Evenementen van deze Spreker
Gerelateerde evenementen.
november 3, 2020
Helder Kliniek nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de nascholing op dinsdag 3 november in Velp. Tijdens deze nascholing gaan we in op diagnostiek en behandeling van anale problemen, met specifieke aandacht voor fissuren, fistels en...
april 14, 2020
Helder Kliniek nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de nascholing op donderdag 14 april in Velp. Tijdens deze nascholing gaan we in op diagnostiek en behandeling van anale problemen, met specifieke aandacht voor fissuren, fistels en...