Drs. Kennard Harmsen

Drs. Kennard Harmsen (1978) voltooide zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam in 2009. Hij is werkzaam op meerdere vestigingen van Xpert Clinic.

Hij is opgeleid als orthopedisch chirurg. Een vak veel breder dan de handen, echter de handen zijn voor hem het meest uitdagend. “Het is fijn om een patiënt te helpen bij een probleem waar ze continu mee geconfronteerd worden. Je handen gebruik je de hele tijd. Hierbij werken wij als chirurgen nauw samen met de handtherapeuten om in samenspraak met de patiënt tot een individueel passende oplossing te komen. Wij helpen bij een brede complexiteit van problemen, de afwisseling in pathologie en behandeling maakt het tot een uitdagend vak, van de relatief simpele triggerfinger tot de polsprothese.”

Evenementen van deze Spreker
Gerelateerde evenementen.
juni 30, 2022
Xpert Clinics Hand- en polszorg nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de gratis geaccrediteerde nascholing op donderdag 30 juni in onze kliniek in Rotterdam. Tijdens deze nascholing bespreken we de (patho)fysiologie,  differentiaaldiagnostiek, symptomen en mogelijke behandeling...