Dr. Daniël Haverkamp

Dr. Daniël Haverkamp (1976) volgde de opleiding tot orthopedisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum, Ziekenhuis Hilversum en het Slotervaartziekenhuis.

Als Orthopedisch Chirurg is hij gespecialiseerd in behandeling van heupafwijkingen en voet/enkel problemen. Hij is in 2006 gepromoveerd op de behandeling van coxarthrose in de jonge patiënt, en heeft sindsdien een grote expertise opgebouwd in de behandeling van heupafwijkingen, zowel kijkoperaties als (complexe) heupvervanging.

Daniel Haverkamp is verder bestuurslid van een Europese Orthopedische vereniging op het gebied van voet en enkel (Vice-President ESSKA-AFAS) Van 2012 tot 2018 was hij werkzaam bij het Slotervaart ziekenhuis en is daar actief bij de opleiding betrokken geweest. Sinds 2019 is hij verbonden aan Xpert Orthopedie.

Evenementen van deze Spreker
Gerelateerde evenementen.
januari 15, 2020
Xpert Orthopedie nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de nascholing “Heup- en knieklachten bij de jonge patiënt” die op woensdag 15 januari september plaatsvindt in Amsterdam. Waarom deze nascholingen?Sportklachten van de knie komen veel voor. Met...