Equipe Zorgbedrijven

Wij zijn een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Patiënten kunnen bij ons terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Wij kennen geen lange wachttijden, bieden uitstekende voorlichting en is er veel aandacht voor goede nazorg.

Maar het belangrijkste is toch wel dat wij zorg leveren van aantoonbaar betere kwaliteit. Onze teams van ervaren specialisten geven elke dag net dat beetje meer, en dat zorgt voor een beter resultaat.

Slimmer, beter en vriendelijker: daar werken wij aan, samen met zorgverzekeraars, verwijzers en leveranciers. Want beter worden doe je samen.

Xpert Clinics Hand- en polszorg nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de gratis, geaccrediteerde nascholing op maandag 16 januari in onze kliniek in Enschede. Tijdens deze nascholing bespreken we de (patho)fysiologie,  differentiaaldiagnostiek, symptomen en mogelijke behandeling...
  • november 16, 2022
Read More
Xpert Clinics Hand- en polszorg nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de gratis, geaccrediteerde nascholing op donderdag 8 december in onze kliniek in Utrecht. Tijdens deze nascholing bespreken we de (patho)fysiologie,  differentiaaldiagnostiek, symptomen en mogelijke behandeling...
  • augustus 23, 2022
Read More
Evenementen Zoeken